Színház az egész világ…

Csokonai arculattervezés

… és mi is játszunk benne. A debreceni Csokonai Nemzeti Színház olyan egyedülálló intézmény, amely arra hivatott, hogy a térség (de azon túlmutatóan is) kulturális és turisztikai központjává váljék. Ezért is fontos, hogy a minden szempontból kiemelkedő intézmény jól megkülönböztethető, célkitűzéseivel harmonizáló arculattal és kommunikációval jelenjék meg.


Újabb siker a Kolpingban

Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit. A díj átadására 2019. június 12-én Az Utazó magazin szakmai konferenciájának megnyitóján került sor. Az év Családbarát szállodája 2018-ban ismét a Kolping Hotel Spa & Family Resort lett!


PPT, avagy Profi Prezentációs Tréning

Minden egyes találkozás egy adott márkával lehetőség a pozitív márkaélmények hangsúlyozására. A B2B piacon ez fokozottan igaz egy személyes prezentációra, ahol a cégünket, szolgáltatásainkat mutatjuk be. A konzisztens megjelenés, a márkaüzenetek hangsúlyozása, az átlátható struktúra.. és még számos szempont, melyek figyelembe vétele és beépítése a céges prezentációba a siker fontos építőkövei.