Sisi 1080x636px No Info
2023.03.30.

Sisi és a népművészet – A csipke vonzásában

Új kiállítás a Hagyományok Házában: Sisi királyné nemcsak a századfordulón gyakorolt hatást a népművészetre és annak továbbélésére, hanem mind a mai napig hat arra, ahogyan az újragondolt népművészetet szemléljük. A magyar népművészet iránti rajongása ma még kevésbé ismert, mint ahogy az is, hogy érdeklődése, sok más kortársával közösen milyen hatást gyakorolt a későbbi háziipari szövetkezetek létrejöttére. Tovább

125 éves a Vígszínház épülete - könyv
2023.02.13.

125 éves a Vígszínház épülete

A Vígszínház megbízásából ügynökségünk közreműködésével elkészült “A 125 éves Vígszínház épületének története” album, amelyet Illyés Ákos a színház Magyar Érdemkereszttel kitüntetett főmérnöke szerkesztett. A keménytáblás, 200 oldal terjedelmű könyv előszavában Rudolf Péter a Vígszínház igazgatója írja a következőt:

Tovább

Dsc6968
2022.06.10.

A Ring gyűrűi a Nagy Kreatív KultNapon

A hagyományos Nagy Kreatív Nap (NKN) 2022-es kiadása Nagy Kreatív KultNap néven a kulturális kommunikációt, innovációt és marketinget helyezi a fókuszba.
Egy különleges, egész napos konferencia a terület legjobb szakembereivel és best practice-eivel, a kultúrafinanszírozástól a művészi brandépítésen és márkaszponzoráción át egészen a kulturális innovációkig és művészeti startupokig.

Tovább

01 210x105mm 20evesaranyrajzszog Meghivo
2022.04.08.

20 éves az aranyrajzszög – mi is kint vagyunk!

20 éves az aranyrajzszög – címmel nyílt kiállítás tegnap az elmúlt 20 év leginkább figyelemre méltó és kiemelkedő tervezőgrafikai alkotásaiból. Az Aranyrajzszög Díj a tervezőgrafika műfajában tevékenykedő kiemelkedő alkotók és alkotásaik elismerésére jött létre. Mivel a Kreatív Műhely az elmúlt években (egyedüli ügynökségként) 4 alkalommal is szerepelt a díjazottak között, így a mi munkáink is szerepelnek a kiállítás anyagában.

Tovább

Foto1 Berecz Vater
2021.10.26.

Megnyitott az Eiffel Műhelyház

Hétfőn adták át a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyházát. Az európai viszonylatban is egyedülálló, műhely-, raktár-, próba- és képzési központban a hivatalos átadással egy időben Műhely. Titkok. címmel nyílt új állandó kiállítás, a hétvégétől pedig elindulnak a Műhelyház csoportos épületbejáró vezetései is.

Tovább