Dsc6968
2022.06.10.

A Ring gyűrűi a Nagy Kreatív KultNapon

A hagyományos Nagy Kreatív Nap (NKN) 2022-es kiadása Nagy Kreatív KultNap néven a kulturális kommunikációt, innovációt és marketinget helyezi a fókuszba.
Egy különleges, egész napos konferencia a terület legjobb szakembereivel és best practice-eivel, a kultúrafinanszírozástól a művészi brandépítésen és márkaszponzoráción át egészen a kulturális innovációkig és művészeti startupokig.

Continue reading “A Ring gyűrűi a Nagy Kreatív KultNapon”

01 210x105mm 20evesaranyrajzszog Meghivo
2022.04.08.

20 éves az aranyrajzszög – mi is kint vagyunk!

20 éves az aranyrajzszög – címmel nyílt kiállítás tegnap az elmúlt 20 év leginkább figyelemre méltó és kiemelkedő tervezőgrafikai alkotásaiból. Az Aranyrajzszög Díj a tervezőgrafika műfajában tevékenykedő kiemelkedő alkotók és alkotásaik elismerésére jött létre. Mivel a Kreatív Műhely az elmúlt években (egyedüli ügynökségként) 4 alkalommal is szerepelt a díjazottak között, így a mi munkáink is szerepelnek a kiállítás anyagában.

Continue reading “20 éves az aranyrajzszög – mi is kint vagyunk!”

2021.09.28.

Lezajlott a 4. Budapesti Klasszikus Film Maraton

A Nemzeti Filmintézet idén szeptember 21. és 26. között már negyedik alkalommal rendezte meg Budapest legnagyobb nemzetközi filmfesztiválját, a Budapesti Klasszikus Film Maratont. A különleges filmfesztivál hat napja alatt, több fővárosi helyszínen, öt tematikus blokkban, hetvennél is több frissen restaurált klasszikus filmet láthatott a közönség.

Continue reading “Lezajlott a 4. Budapesti Klasszikus Film Maraton”