2022.04.08.

20 éves az aranyrajzszög – mi is kint vagyunk!

20 éves az aranyrajzszög – címmel nyílt kiállítás tegnap az elmúlt 20 év leginkább figyelemre méltó és kiemelkedő tervezőgrafikai alkotásaiból. Az Aranyrajzszög Díj a tervezőgrafika műfajában tevékenykedő kiemelkedő alkotók és alkotásaik elismerésére jött létre. Mivel a Kreatív Műhely az elmúlt években (egyedüli ügynökségként) 4 alkalommal is szerepelt a díjazottak között, így a mi munkáink is szerepelnek a kiállítás anyagában.

Tovább “20 éves az aranyrajzszög – mi is kint vagyunk!”

2021.09.28.

Lezajlott a 4. Budapesti Klasszikus Film Maraton

A Nemzeti Filmintézet idén szeptember 21. és 26. között már negyedik alkalommal rendezte meg Budapest legnagyobb nemzetközi filmfesztiválját, a Budapesti Klasszikus Film Maratont. A különleges filmfesztivál hat napja alatt, több fővárosi helyszínen, öt tematikus blokkban, hetvennél is több frissen restaurált klasszikus filmet láthatott a közönség.

Tovább “Lezajlott a 4. Budapesti Klasszikus Film Maraton”

2021.08.07.

Debreceni Ünnepi Játékok

A DÜJ a teljes magyar kulturális életet felölelő összművészeti fesztivál, amelyet Debrecenben rendeznek évről évre. Idén 2021 aug. 10 és 20 között kerül megrendezésre.  A szervezők ügynökségünket kérték fel a teljes rendezvénykommunkációs arculat tervezésére.

Tovább “Debreceni Ünnepi Játékok”