AiT Smart Desk – nem csak okos, egészséges is

AiT Smart Desks webfejlesztés

Az eddigi legsikeresebb magyar koncepció az Indiegogón a munkavégzést segítő funkciókkal bővíthető, személyre szabható okosasztal – már a közösségi finanszírozási kampány első napján összejött a célösszeg többszöröse. 

Benjamin Franklin, Ernest Hemingway és Winston Churchill emelt asztal mellett dolgoztak – ők már tudták, amit a 21. századi íróasztal felett görnyedő irodisták, IT-sok, szabadúszók sokszor csak a gerinc- és nyakproblémák árán tanulnak meg. A hosszantartó ülés a keringési rendszerre, az erekre és az idegrendszerre is káros hatással van. Ezen sokat segít, ha naponta legalább néhány órát állva dolgozunk, és időnként beiktatunk néhány gyakorlatot.

A dr. Marczali Tamás által vezetett AiT terméke sokkal több, mint egy állítható magasságú bútor: az asztalhoz fejlesztett alkalmazás figyeli, mennyi időt töltünk ülve, és figyelmeztet, mikor jött el az idő arra, hogy állva folytassuk a munkát. De nemcsak így törődik az egészségünkkel: szakemberek – gyógytornászok, jógaoktatók – által kidolgozott irodakompatibilis fitnesz- és stresszcsökkentő gyakorlatokat is kínál. Ezenkívül az asztalba épített levegőminőség-szenzor jelez, ha szellőztetni kell. A vezeték nélküli töltés is alapfunkció – az asztal lapjának egy része maga töltőként működik.

A piaci bevezetés professzionális csapatmunkát igényelt, ügynökségünk a honlap fejlesztést, ill. a különböző online platformok integrációját végezte.

Forrás itt


Legfrissebb híreink