Design szempontból a mindig izgalmas boroscímke tervezéssel keresett meg minket a Németh családi pincészet még nyár elején.
A szekszárdi Németh család 2000. évben kezdett szőlőtermeléssel, majd borkészítéssel foglalkozni. Jelenleg közel 20 ha-on gazdálkodnak. A Borászat kínálatát jellemzően száraz vörös testes borok alkotják. Boraikat a gyümölcsösség, intenzív illatok, nagy test jellemzi. A jellemzően hosszú lecsengésű borok alapanyagául szolgáló szőlők késői szüretelésűek, reduktív majd fahordós érlelésen vesznek részt. Borvinotékákban, éttermekben és saját értékesítőként forgalmazzák a boraikat valamint, borkóstolókat tartanak a vendéglátásra alkalmas pincében.
Természetesen a tervezés előtt alaposan és közelről megismerkedtünk a termékekkel. Íme az első három palack az új címkékkel. Mindenki egészségére!