EFDI éves közgyűlés és nemzetközi konferencia Budapesten

05 25 2023 245 Agh4920

Az Betétbiztosítók Európai Fóruma (EFDI) és az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 2023 májusában Budapesten rendezte meg az EFDI éves közgyűlését és nemzetközi konferenciáját. A 4 napos pénzügyi csúcs 2023 május 23 és 27 között, közel 200, a világ minden tájáról érkező résztvevővel zajlott, mely egy egész napos pannonhalmi kulturális kirándulással zárult 2023. május 28-án.

Az EFDI közgyűlés és nemzetközi konferencia mellett sor került egy fél napos nemzetközi befektetői-védelmi konferenciára is, ami először került megrendezésre az EFDI égisze alatt. Tovább emelte a találkozó fényét az is, hogy az OBA idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.

A konferencia napirendjén olyan fontos kérdések szerepeltek, mint az EU válságkezelési és betétbiztosítási kereteinek kihívásai, az újonnan bevezetett eljárások és stratégiák hatásai, és az ESG kezdeményezésekkel szembeni követelmények hatása a betétbiztosítókra és befektető-védelmi alapokra. A témában előadást tartottak az Európai Bizottság, az Európai Bankhatóság és a Világbank mellett további nemzetközi szervezetek képviselői is.

Az 5 napos rendezvény arculatát és kommunikációs anyagait ügynökségünk tervezte.


Legfrissebb híreink