Hatalmas segítség egy apró dobozból

Az emberre főleg télen, a tetőre azonban minden évszakban leselkednek betegségek. A probléma kereste a megoldást, melynek végeredményeként született meg a világon egyedülálló Tondach tető elsősegély doboz, mely megoldást nyújt a tető és tetőszerkezet betegségeire, mint például a: hőguta, meghűlés, légzési nehézségek és sok egyéb valós és jelentős problémára.

A tetővel kapcsolatos betegségeket jobb megelőzni, tanulmányozni a kiadványt, hiszen a segítségével megtudhatjuk hogyan kerülhető el a nem megfelelő hőszigetelés, hogyan könnyíthetünk a tetőszerkezeten és megismerhetjük a Tondach rendszerek és kerámia tetőcserepek hatalmas előnyét!

A Tondach elsősegély doboza, hiánypotló mely a végfelhasználónak és a kereskedelemben dolgozó munkatársaknak is jelentős segítség. Felépítésénél a Kreatív Műhely csapata és Tondach marketing szakértői végig a felhasználók élményét tartották szem előtt. Könnyen kezelhető, látványos és azonnal értelmezhető lapokat hozva létre a különleges kiadvány képében!

Összegezve az izgalmas projektet az általunk elvégzett feladat, melyet mind megbízónk, mind a végfelhasználók örömmel forgatnak » Információ átadás látványos és élvezetes formában.


Legfrissebb híreink