Herend Herald legfrissebb

Második éve készítjük a Herend Herald márkamagazint, amely a Herend ügyfeleinek színvonalas tájékoztatását, a Herend brand imázsának növelését, és Herend értékesítési tevékenységének fokozását tartja szem előtt.

A lap készítése komplett szerkesztőségi munka, tehát a tartalom előállítástól kezdve a dizájn, a lapszerkesztés, a produkció menedzsment is a mi feladatunk. A lap három nyelven (magyar, angol, német) jelenik meg összesen 10 000 példányban és eljut a világ minden tájára, ahol jelen van Herend márka.

A Herendi Porcelánmanufaktúra 1826. évi alapítása óta hagyományaihoz hűen készíti kézműves remekműveit. A porcelánt régen „fehér aranynak” nevezték, birtokolni kiváltság volt, rangot jelentett, vágyott tárgy, érték volt. A nyers porcelánmassza megmunkálása a korongozó, öntő szakembereken át a kemence értéket teremtő tüzén keresztül a festőecset utolsó simításáig kézi úton történik mind a mai napig Herenden – tiszteletben tartva a nagy elődök értékteremtő munkáját, megőrizve szellemiségüket, a kijelölt utat soha el nem hagyva, születnek így azok az értékek, melyeket a világ minden lakott földrészén ismernek és elismernek. A Herendi porcelánok szépsége napjainkra már a legkülünbözőbb terekben és otthonokban érvényesül.

Megnézem

Legfrissebb híreink