Megtartva – megújult a GYFZ

GYFZ új arculat és kampánytervezés

A Győri Filharmonikus Zenekar évadnyitó sajtótájékoztatóján mutatta be megújult arculatát és az új évad premier kreatívjait is.

A közelmúlt történései jelölték ki azt az utat, amely mentén a Győri Filharmonikus Zenekar meghirdette új, 2020/2021-es Megtartva című évadát.

Mint ismeretes az egészségügyi korlátozások miatt félbeszakadt az előző évad, a karantén időszaka határokat emelt az együttes és közönsége közé, ezzel nehéz helyzetet teremtett a zenekar mindennapi életében, mégis számos olyan pozitív hozadéka volt, melyekre méltán lehet büszke.
Amellett, hogy lehetőségük volt alaposabban felkészülni a következő hangversenyévadra, az új helyzethez alkalmazkodó innovatív megoldással országos mozgalmat indítottak el, ez a #maradjotthon – a zene házhoz megy! elnevezésű kezdeményezés volt. A zenekar társulata a társadalmi felelősségvállalás jegyében jelentős összeggel támogatta a Győri Segélyalapot, ennek mentén fogalmazta meg egyedülálló ajánlatát is, ingyenessé tette a következő bérletet mindazok számára, akik a 2019/2020-as évadban bérlettulajdonosaik voltak.


Legfrissebb híreink