Van JövőKépünk!

A Magyar Telekom Nyrt. meghívásos pályázatot írt ki a T-Systems Magyarország Zrt. JövőKép című ügyfélmagazinja 2014. évi kreatív koncepciójának kidolgozására és a kiadvány grafikai tervezési, tördelési feladatainak elvégzésére, amelyet nagy örömünkre ügynökségünk nyert meg.

A T-Systems Magyarország (TSM) 2013 tavaszán indította el évente háromszor megjelenő, nagyvállalati és államigazgatási ügyfélkörét megcélzó ügyfélmagazinját, a JövőKépet. A lap célcsoportja a vállalati és államigazgatási közép- és felsővezetők, döntéshozók köre, így a lap alapvető hangoltsága „business to business” (B2B). A JövőKép célja, hogy bemutassa az infokommunikációs (ICT) iparág legfontosabb technológiai és üzleti trendjeit, ezzel segítve meglévő és leendő ügyfeleit a gyorsuló ütemben változó ICT-piacon való eligazodásban. A magazin mind megjelenésében, mind pedig tartalmát tekintve magas presztízsű kiadvány, amely a célcsoport számára irányadó, igényes és stílusos kivitelben jelenik meg nyomtatott és digitális formátumban egyaránt.

A közös munka eredményeként a 2014. év első lapszámának oldalai itt láthatók. https://www.t-systems.hu/static/internet/download/JovoKep_2014_1.pdf A teljes terjedelem online változata elérhető a https://www.t-systems.hu/jovokep oldalon keresztül.


Legfrissebb híreink