Vörösmarty plakátok

Vörösmarty Színház évadkampány 2019/20

A plakátok a Vörösmarty Színház 5 premierből álló évadkampányára készültek. A megjelenített darabok  a főszereplők portréfotóin karakteresen elhelyezett idézetekkel hívják fel a figyelmet a közelgő évadra.  A kampányplakátok jobb oldalán az arcok teljes mértékben látszódnak, míg a bal oldalon az adott darab, illetve az adott hős története jelenik meg egy-egy kulcsmondatban. A fekete háttér, a szuggesztív arcképek, a markáns tipográfia a fő eszközei ennek a koncepciónak. Minden egyes plakát egy történet, és minden történetnek, találkozásnak köszönhetően az előadás már az utcákon elkezdődik. Játék a kastélyban; Romeo és Júlia; Az a szép, fényes nap; Trianon; Mágnás Miska – ezek a nagyszínpadi […]


Játék a kastélyban

5 premierből álló sorozattal készült el a Vörösmarty Színház 2019/20-as évadkampánya. A megjelenített darabok  a főszereplők portréfotóin karakteresen elhelyezett idézetekkel hívják fel a figyelmet a közelgő évadra.


Vörösmarty 2018/19 plakátkampány

Vörösmarty Színház kampánytervezés

A plakátkampány a Vörösmarty Színház 2018/19 évadára készített Darabok koncepciót használta. A plakátokon a színészek fekete-fehér profil, félprofil portréi jelennek meg, melyeket különböző négyszögekre, formákra bontottuk. A különböző formákban a konkrét darabra jellemző jelenetek, helyszínek, tárgyak, színek láthatók, melyek összeépülnek az arc részeivel. Az egyszínű homogén háttér illeszkedik az előadáshoz, kiemeli az arc kifejező erejét. A “SzínDarabok” headline a színház következő évi változatos repertoárjára utal.  


Vörösmarty Színház 2017/18 plakátok

A Vörösmarty Színház 2017/18-as évadkampány plakáttervezés

Negyedik éve szavaz nekünk bizalmat a Vörösmarty Színház az évadkampány plakátok elkészítésében. A júniusban indult 2017/18-as közterületi kampányhoz egy egészen letisztult, nyolc kreatívból álló plakátsorozatot terveztünk. A művészeket a megszokott színházi közeg helyett Székesfehérvár ikonikus helyszínein, jelmez helyett pedig hétköznapi ruhában láthatjuk a plakátokon, ahogy hellyel kínálják a nézőközönséget. A képi világgal szerettük volna hangsúlyozni, hogy a Vörösmarty Színház évek óta milyen szoros szimbiózisban működik a várossal, és a benne élőkkel, továbbá célunk volt a hívogató képi világgal a rendszeresen színházba járókat és azokat is megszólítani, akik ritkábban látogatnak a teátrumba.


Vörösmarty 2015-2016

Vörösmarty Színház évadkamány kreatívok

A Székesfehérvári Vörösmarty Színház 2012-ben vált igazi játszóhellyé, újjáalakult, immár önálló társulattal. 2013-ban kezdődött el közös munkánk a színházzal, megalkottuk új emblémájukat és elkezdtük a kommunikációs arculat kialakítását is. Az első két évad ennek kibontásával és a társulat bemutatásával telt el. 2015-ben már olyan kampányt készítettünk, melynek szereplői az akkorra már ikonikussá váló színészek lettek, és a plakátokon „statikus játékukkal” megidézik a közelgő előadásokat. Nem a darabok pontos idézete vol az elsődleges szempont, inkább a műfaji sokszínűséget vázoltuk fel a színház kövelgő évadjából válogatva.


Vörösmarty 2016-2017

Vörösmarty Színház évadkampány kreatívok

Az évad koncepciója a tavalyi kreatív folytatásának tekinthető. Fókuszban a színész főszereplők portrészerű, szuggesztív megjelenítése. Ruházatuk mai, de stílusukban megidézik az adott darab történeti, történelmi hangulatát. A kreatívok hátterében a horizont mozgalmas tájképmontázs. Ez tovább erősíti, segíti a darabok megértését, sztoriját. Változó megjelenési formájuk, karakteres fényelésük fogja össze a kompozíciók egészét, a bennük rejlő emocionális utalás teszi teljessé a kreatívokat.


Vörösmarty Színház arculattervezés

Vörösmarty Színház arculattervezés kisarculat

A székesfehérvári Vörösmarty Színház arculattervezése során a cél az volt, hogy legyen egy olyan markáns, jól felismerhető arculata az intézménynek, mellyel megjelenése, kommunikációja magasabb szintre emelkedhet. Az új arculatban megjelenik az irodalom, a dráma, a szenvedély – és természetesen a főszereplő, az író, a néző, maga az ember. A mai napig tartó együttműködés keretében, az évadkampányok kreatív tervezését is ügynökségünk végzi. Korábbi évadkampányok: 2015/16, 2017/28, 2018/19, 2019/20