Cziffra100 Emlékév – Új honlap

Cziffra György világhírű magyar zongoraművész születésének 100. évfordulóját Magyarország hivatalos Emlékév keretei között ünnepeli, valamint az UNESCO nemzetközi szervezete is felvette a közösen ünnepelt évfordulók sorába.
Az Emlékév keretében hazánk és a nemzetközi zenei élet jelentős városaiban, koncerttermeiben kerülnek megrendezésre hangversenyek, előadások, mesterkurzusok, gyerekeknek szóló foglalkozások, tehetséggondozó kezdeményezések. Mindez a hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel, zenekarokkal és a világ legismertebb művészeivel együttműködésben valósul meg.

A Cziffra100 Emlékév arculattervezését és márkafejlesztését követően a honlap redesign-nal és fejlesztéssel lett teljes az egységes márkamegjelenés.

A honlap nemcsak designjában újult meg, hanem struktúrájában is, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa már a koncertek, programok közt való tájékozódásban, eligazodásban is. Design szempontból kihívás volt a sokszínű rendezvények megjelenésében a harmonia és a letisztultság megteremtése, hiszen az emlékév rengeteg rendezvényt foglal magában.

Fontosabb funkciók: eseménynaptár, program szűrő, képgaléria

Bővebben