Euroskills

Mi lehetne nagyobb megtiszteltetés mint a fiatal nemzedéket és egyben szakembereket támogatni? A WorldSkills Europe nemzetközi nonprofit szervezet Európa szerte népszerűsíti a minőségi szakmunkát és szakképzést, missziójának tekinti, hogy megmutassa a szakértelem értékét és növelje a szakemberek elismertségét.

A EuroSkills a WordSkills európai versenye, melynek 2018-as helyszíne Budapest lesz. A verseny teljes arculatát valamint a kommunikációs anyagok teljes palettáját terveztük meg. A projekt folyamán három főszereplőt, egykori és 2016-ban is versenyző fiatal került kiválasztásra a casting folyamán melyet ügynökségünk bonyolított. A látványos image videó (https://www.youtube.com/watch?v=cXW3gmcKb8s) készítésekor Magyarország, Budapest mint rendezvényhelyszín és a verseny szakmai színvonalának a bemutatása is fontos szempont volt.

A munka folyamán kiállítási és verseny dekorációk, klasszikus irodai alkalmazások, image film, weboldal design, prospektus, közösségi média design vagy épp komminikációs stratégia készült. A lista azonban csak itt kezdődik. Ha szeretné megtekinteni az általunk készített kommunikációs anyagok rendszerbefoglalt összhangját látogasson el 2018 szeptember 26-28. között a Hungexpora és drukkoljon a magyar versenyőknek.

 

Bővebben