Jótékonysági koncert az Operában

2012 óta készítjük az Operaház számára az Opera Magazinokat, melyek kéthavi rendszerességgel jelennek meg. Az Opera márkamagazinok igényes szórakozást, érdekes kulisszatitkokat és természetesen hasznos információkat is nyújtanak az operarajongóknak.

A 2017/18-as évad indulásával párhuzamosan elkészült az Opera Magazin 26. száma, címlapon A hugenották főszereplőjével, László Boldizsárral. Több őszi premierről is olvashatunk a lapban: Vidnyánszky Attila, a Bánk bán rendezője, és László Boldizsár is interjút adott a készülő produkciók kapcsán.

A LOL! balettelőadás koreográfusáról, Hans van Manenről, és az Olasz nő Algírban ifjú karmesteréről, Francesco Lanzillottáról készült portré a két alkotó munkásságát mutatja be. Schubert Éva halála kapcsán a főigazgató úr tiszteleg a Kossuth-díjas színművésznő előtt.

A bemutatók mellett pedig kiemelten fontos és nemes ügy a Zongoraáriák jótékonysági koncert, melyet az Operaház az Őrzők Alapítvánnyal együtt rendez meg október 22-én. Az esten fellép a program megálmodója, Bogányi Gergely és Váradi Zita operaénekesnő, akiket a Tűzoltó utca Gyermekklinkán fotózott stábunk.

További Opera márkamagazinok itt érhetők el: Opera kiadványok

Bővebben