SkyLine Residence arculat

Az ingatlanfejlesztési projekt alapkoncepcióját az elképesztő természeti adottságok és a modern építészet összehangolásának igénye adta. A megunhatatlan panoráma, egy szinte érintetlen erdő a város közepén és egy belső magánúttal elválasztott telekpáros – a Skyline Residence építőkövei.

A Skyline Residence mintha megannyi ellentétet oldana fel; egyszerre közvetíti luxust és a fiatalos életérzést, ötvözi a pezsgő városi létet és a harmonikus zöld környezetet, átgondoltan hangolja össze a lakóparki lakásokat az intimitással.

Az branding folyamatban az alapoktól kezdhettük a munkát, a márkaelemek megalkotásával. A cél az volt, hogy a  letisztult, modern, ugyanakkor formabontó építészeti megoldások megjelenjenek az arculatban is. A logoban található vizuális jel az épület formájának stilizált megfogalmazása. Az eltolt, térben elcsúsztatott épületszintek a teljes lakóparkra jellemző megoldások. Ezt a Skyline-ra jellemző építészeti bravúrt, kreativitást adja vissza az embléma. A logóban megjelenő arculati színek az eget, a természetet és az épületeket szimbolizálják. A Skyline Residence arculattervezés az innovatív építészet és a modern logodesign találkozásáról szólt.

A Skyline Residence számára készült honlap webdesign tervezési feladatait valamint fejlesztési munkálatait is ügynökségünk végezte.

Bővebben