Térváz

A Térváz Kft. 1981-ben alakult, folyamatos fejlődésének köszönhetően 1997-től működik Térváz Építőipari Kft. néven kezdetben kiskunhalasi központtal, majd 2006-ban Budapesten is telephelyet nyitottak. Fő szolgáltatási területek a generálkivitelezési munkák előkészítése és projektmenedzselése.

A csarnokspecialista cég 2014-ben keresett meg bennünket arculatváltási igényükkel. Modern, lendületes a vállalkozás profiljához méltó és működési területét magába foglaló új logót és arculatot álmodtak meg, melyet a Kreatív Műhely grafikusai valósítottak meg. A kisarculati elemek között elkészült az irodai arculat frissítése az olyan napi üzleti eszközök arculati frissítése, mint a névjegykártya, boríték és levélpapír design. Ma már egyetlen vállalkozás sem nélkülözheti a megfelelő e-mail aláírást, így a névjegyeknek megfelelő arculatot kapott az e-mail aláírás is.

A geometriai formák, a raktárak, ipari épületek mintáját követő arculat segíti beazonosítani a cég szolgáltatásait. Az időtálló, modern embléma és egyben a fiatalos lendületet, megbízhatóságot tükröző kék szín a Térváz Kft minőségfolitikáját támasztha alá. “A Térváz Kft. minőségpolitikájának alapja a Megrendelők igényeihez való lehető legjobb alkalmazkodás.”

Bővebben