The Real Escape arculat

2015 nyári Egyesült Királyság beli alakulását követően keresett meg bennünket az alapító, aki Portsmouthban tervezte a Magyarországon 2011-ben megjelent és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadulószoba nyitását. Feladatunk a telített piacon egyedülálló és egyéni, a megszokott kliséktől való eltérés, erős és kifejező arculat létrehozása volt.

A téma kötöttsége kihívást jelenthetne grafikus csapatunknak azonban a kreativitás mindig győzedelmeskedik. Nem történt ez másként a The Real Escape szabadulószobája esetében sem, ahol a kulcs formátum a cég nevében rejtőző ESCAPE szóban rejtőzött el. Egyszerű, de nagyszerű megoldás, amit az élénk magenta szín tesz felejthetetlenné.

2016-ban további kommunikációs és marketing anyagokat készítettünk az arculatra szabva. A teljesség igénye nélkül következzen a közös munkákból egy rövid felsorolás. Fotófal, mely előtt a kijutott játékosok megörökíthetik élményüket. Agy, kormánykerék és egyéb kiegészítő forma-táblák a The Real Escape arculának megfelelően, mellyel szintén színesíthető az emlékek megőrzése. Kirakat és kültéri dekorációs valamint beltéri ajtó matricák, melyek jelzik a különböző ajtók mögött rejtőző tematikus szabadulószobákat. A sorból nem hiányozhat a helyszínhez közeli kávézóval folytatott kedvezményes kampányidőszak kuponja sem.

Ügynökség életében az első Egyesült Királyság beli szabadulószoba továbbra is ügynökségünket bízza meg a bővülő szobák megjelenésének elkészítésével, azok frissítésének és a vállalkozás új üzleti projekteinek vizuális megjelenésének megtervezésével.

Bővebben