The Real Escape webdesign

2015 nyári Egyesült Királyság beli alakulását követően keresett meg bennünket az alapító, aki Portsmouthban tervezte a Magyarországon 2011-ben megjelent és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadulószoba nyitását. Az arculat részét képezte a vállalkozás online jelenlétének kidolgozása is.

2015 őszén elkezdődtek a munkálatok és örömünkre szolgált, hogy az elkészült kisarculati elemeket követte a webdesign (www.therealescape.co.uk). A weboldalhoz az ügyfél részéről pontosan kidolgozott brief-et kaptunk, melynek mentén világosan kirajzolódtak a weboldal funkcionális igényei. Foglalás, blog és természetesen a márka erősítése egyedi grafikával. A weboldalon az érdeklődök megtalálják a foglaláshoz, a helyszínre való eljutáshoz szükséges információkat. Mindezt a felhasználó igényekhez alakítva gyors és egyszerű módon, melyet mind a design, mind a weboldal felépítése lehetővé tesz.

A sikeres nyitáshoz nélkülözhetetlen a környékbeliek és a potenciális online látogatók elérése melynek érdekében a közösségi média megjelenéseit is elkészítettük a The Real Escape UK részére. LinkedIn, Facebook és Twitter oldalai az arculatnak megfelelő fejlécet kaptak.

Bővebben