Céges póló tervezés és nyomtatás

Professzionális megjelenés cégeknek

Céges póló tervezés nyomtatás

Miért érdemes velünk dolgozni?

Polotervezes

Amikor céges pólók tervezéséről és nyomtatásáról van szó, fontos, hogy egy megbízható partnerre bízd a feladatot. Több mint 200 hazai és nemzetközi márka arculattervezésével a hátunk mögött, óriási tapasztalatunk van. A nyomtatás terén is professzionális csapat és korszerű géppark áll a rendelkezésünkre. Kizárólag 100%-os Malfini pamut pólókat használunk.

  • igényes tervezéssel, profi megjelenést adunk cégednek
  • minőségi póló anyagokkal dolgozunk
  • versenyképes árak
  • professzionális géppark
  • gyors átfutási idő
  • ingyenes szállítás (20 db póló mennyiség fölött)

Röviden a DTG nyomtatás előnyeiről

A DTG, vagyis a direkt pólónyomtatás jelenleg a legkorszerűbb technológia, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a textíliára nyomtassunk. Ez a módszer különösen alkalmas részletgazdag és színes minták megjelenítésére.

Korlátlan design lehetőségek

A DTG nyomtatás segítségével rendkívül részletgazdag grafikákat és éles képeket hozhatunk létre, ami tökéletes megoldás komplex logók és designok esetében.

Gyors és hatékony

Rövid idő alatt nagy számú pólót tudunk nyomtatni, így akár sürgős megrendeléseket is tudunk vállalni.

Környezetbarát

A DTG nyomtatás során kevesebb hulladék keletkezik, és vízbázisú tintákat használunk, amelyek kevésbé terhelik a környezetet.

Hosszú élettartam

A nyomatok rendkívül tartósak; nem fakulnak, nem repedeznek meg, így a pólók hosszú távon is megőrzik igényes megjelenésüket.

Kényelmes viselet

A DTG technológiával nyomtatott pólók mintái nem érezhetőek, jól szellőznek, így biztosítják a kényelmes viseletet még a melegebb napokon vagy intenzív fizikai munka esetén is.

Fedezd fel további céges nyomtatási lehetőségeinket!

Cégünkre nemcsak pólók tervezésében és nyomtatásában számíthatsz, hanem számos egyéb ruházat, kiegészítő esetében is segítünk abban, hogy vállalkozásod még személyre szabottabb és profibb megjelenést kapjon. Akár csapatépítő eseményekre, akár rendezvényekre, kitelepülésekre szánva, széleskörű megoldásokat nyújtunk.

Photo,of,a,beautiful,brunette,woman,posing,with,a,blank
Néhány példa a számtalan lehetőség közül:Csapatpólók különböző eseményekre: Legyen szó sporteseményekről, céges rendezvényekről vagy akár karitatív eseményekről, egyedileg tervezett és nyomott csapatpólóink minden alkalomra tökéletes megjelenést biztosítanak.

Vászontáska: Ideális választás konferenciákra vagy promóciós ajándékoknak. Környezetbarát és praktikus, ráadásul remek felület a céges arculat megjelenítésére.

Baseball sapka: Napsütéses napokon vagy sporteseményeken kiválóan hordható, emellett erősíti a csapatszellemet és a márkaismertséget.

Kötény: Tökéletes választás vendéglátóipari vállalkozások számára, segít megőrizni az egységes és professzionális megjelenést.

Bögre: Minden iroda alapvető kelléke, ami nemcsak céges logóval, hanem a márkához illeszkedő kreatív designnal is feldobható.

Meglévő munkaruha logózása: Meglévő és speciális munkaruhák esetében az igényeidhez igazítjuk, hogy melyik nyomtatási eljárást alkalmazzuk, hogy a lehető legjobb és legtartósabb eredményt kapd meg.

Készen állsz arra, hogy vállalkozásodat a következő szintre emeld egyedi, személyre szabott céges pólókkal és más nyomtatott termékekkel? Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma, és kezdjük el együtt a tervezést!

KM blog

2023.07.25.

Rendezett káosz: a maximalista design

A maximalizmus egy rendkívül személyes és karakteres megközelítés, amely a merészség, a kreativitás és a harsány, emlékezetes vizualitás iránti igényt fejezi ki.

2020.10.13.

Így könnyű figyelmet kapni – a 8 legnépszerűbb infografika típus

Az emberek vágynak az érdekes tartalmakra, de a túl sok információ elől viszont már menekülnek. A jó hír, hogy minden tartalom érdekessé tehető, ha megfelelő formában tálaljuk őket.

2020.07.22.

A jó webdesign tervezés 10 alapelve

A legtöbb potenciális vásárló, mielőtt döntést hoz, meglátogatja a márkák és vállalkozások mögött álló honlapokat…

Projektek

HELLO, FEJLESZTENÉD A MÁRKÁD?

Írj nekünk