Film, animáció

A klasszikus image spottól a termék/projekt/referencia filmeken keresztül a műsortámogatói spotokig széles lehetőségei vannak a filmkészítésnek – az biztos, hogy a reklámfilm a leghatékonyabb kommunikációs eszköz. Ha nem a legnagyobb nemzetközi, illetve hazai márkákról beszélünk, akik folyamatosan jelen vannak az elektronikus médiában, akkor fontos megjegyezni, hogy a reklámfilm készítése mindig nagy lépés egy cég életében. Hatékonysága – megfelelő média megjelenés esetében – megkérdőjelezhetetlen.

A filmkészítés bármilyen formája az egyik legizgalmasabb feladat – a professzionális előkészítésre (kreatív koncepció, szinopszis, story board, mood board, ppm, technikai feltételek, stb.) szánt idő és energia mindig megtérül a produkció során. A filmes produkciók jellegétől függően különböző filmgyártó cégekkel, produkciós irodákkal, filmes szakemberekkel vagyunk kapcsolatban, hiszen egy komolyabb filmforgatás “sokemberes” munka és számos terület képviselője szükséges a sikeres megvalósításhoz. Szeretjük ezt a műfajt.

Tovább a projekt oldalra

Díjaink

KM blog

2022.07.17.

Az arculati kézikönyv készítés legfontosabb elemei

Ahhoz, hogy egy márka professzionálisan kommunikáljon, nem elég, hogy jól nézzen ki, különleges és szerethető legyen, az is nagyon fontos, hogy mindezt következetesen és egységesen tegye minden felületen.

2022.02.03.

Logók és fontok – az ötféle betűtípus a logótervezésben

Amikor logót, vagy arculatot tervezünk, akkor bonyolult üzeneteket, értékeket, tulajdonságokat kell megfogalmaznunk a lehető legegyszerűbb formában.

2021.06.20.

WordPress weboldal készítés előnyei 7 pontban

Bár ma már szinte senkinek nem kell bemutatni, azonban felmerülhet a kérdés, miért is olyan népszerűek a WordPress honlapok. Ebben a bejegyzésben összeszedtük a legfontosabb érveket.

HELLO, FEJLESZTENÉD A MÁRKÁD?

Írj nekünk