Grafikai tervezés

A grafikai tervezés lényege, hogy üzeneteket közvetítünk, könnyen érthető vizuális formában. Más vizuális művészetek képviselőivel szemben, – akik önmagukat saját elképzeléseik szerint fejezik ki -, a tervező grafikusok az ügyfelek, megrendelők céljainak megfelelően alkotnak. Mint kreatív ügynökség, azért dolgozunk, hogy partnereink, ügyfeleink márkái, vállalkozásai kiemelkedjenek a tömegből. Hogy következetes, professzionális megjelenésükkel pozitív hatást gyakoroljanak fogyasztóikra.

Minden megjelenéssel a márka üzen magáról. Legyen szó offline, vagy online felületről, névjegyről, vagy honlapról. A márkaérintkezési pontok minden cég életében kapuk. Olyan csatornák, amelyek vagy közelebb visznek az értékesítéshez, elköteleződéshez, vagy éppenséggel eltávolítanak. A pozitív kép fenntartása, megerősítése minden lehetséges oldalról a márkaépítés és azon belül is az arculattervezés fontos feladata.

Kreatív grafikai ügynökség Budapest
Fűts okosan! rollup sorozat

A grafikai tervezés terén óriási tapasztalattal rendelkezünk, nem csak a megvalósításban, hanem az igényfelmérésben is segítjük ügyfeleinket. Folyamatosan rendelkezésre állunk, rövid határidőkkel, hatékonyan dolgozunk.

Offline grafikai tervezés:
Arculattervezés: logótervezés, névjegy, kisarculat, nagyarculat, arculati kézikönyv tervezés, irodai anyagok, csomagolástervezés
• Reklámkommunikáció: hirdetések, szórólapok, flyerek, plakáttervezés, építési háló, molinok, járműreklám
• Értékesítés: Árajánlat tervezés, prezentáció design, katalógus tervezés, brosúra tervezés, POS anyagok, pólótervezés, munkaruha
Kiadványtervezés: márkamagazin tervezés, brosúra tervezés, prospektusok, termékkatalógusok, könyvborító tervezés
• Dekoráció: autódekor, épülettáblák, feliratok, épületinformáció (signage)
• Kiállítás, rendezvény: rollup, sajtófal, installáció, standdesign

Online grafikai tervezés:
Honlap, blog, webshop webdesign
• Social media megjelenések
• Bannerek
• Hírlevél design
• Webshop
• Ebook, letölthető kiadványok
• Videók, animációk
• Online prezentációk
Infografikák

 

Díjaink

KM blog

2022.07.17.

Az arculati kézikönyv készítés legfontosabb elemei

Ahhoz, hogy egy márka professzionálisan kommunikáljon, nem elég, hogy jól nézzen ki, különleges és szerethető legyen, az is nagyon fontos, hogy mindezt következetesen és egységesen tegye minden felületen.

2022.02.03.

Logók és fontok – az ötféle betűtípus a logótervezésben

Amikor logót, vagy arculatot tervezünk, akkor bonyolult üzeneteket, értékeket, tulajdonságokat kell megfogalmaznunk a lehető legegyszerűbb formában.

2021.06.20.

A WordPress előnyei 7 pontban

Bár ma már szinte senkinek nem kell bemutatni, azonban felmerülhet a kérdés, miért is olyan népszerűek a WordPress honlapok. Ebben a bejegyzésben összeszedtük a legfontosabb érveket.

Projektek

Összes grafikai tervezés projekt →

HELLO, FEJLESZTENÉD A MÁRKÁD?

Írj nekünk