WordPress honlapkészítés

Nem csak szép, hanem üzletileg is megtérülő honlapokat készítünk

Egy professzionális honlap minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hiszen az online jelenlét elengedhetetlen. Egy jól felépített és megtervezett honlap kommunikációs csatorna, saját médiafelület és értékesítési eszköz is egyben. Mi azon dolgozunk, egy WordPress honlapkészítés során, olyan honlapokat hozzunk létre, melyek meghatározó jelenlétet biztosítanak partnereink számára a piacon.

Wordpress honlapkészítés

Egy WordPress weboldal készítése során a legfontosabb szempontok:

– teljesítse a konverziós célokat
– hozzájáruljon a márka jó hírnevéhez
– a maximális felhasználói élményt nyújtson (gyorsan töltődjön be, könnyen áttekinthető legyen, praktikusan felépített)
– minden eszközön és böngészőben optimálisan jelenjen meg (reszponzív)

Egy WordPress honlapkészítéshez átfogó, komplex tudás, rengeteg tapasztalat és folyamatos fejlődés szükséges. Ügynökségünk a honlapok készítése során grafikus tervező / UX, WordPress fejlesztő-programozó, online/content marketing és SEO szakemberekből álló csapattal dolgozik.

Wordpress honlapkészítés - Skyline
Skyline Residence WordPress honlapkészítés

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Webdesign

UX szemlélettel dolgozunk, vagyis az üzleti célokat és a felhasználói igényeket tartjuk szem előtt a tervezés során. Könnyen átlátható, letisztult wordpress honlapokat tervezünk, melyek élményt nyújtanak.

WordPress honlapkészítés

Egyedi fejlesztésű, nyílt forráskódú WordPress honlapokat készítünk, ügyfélbarát admin kezelőfelülettel, személyre szabott megoldásokkal. Minden esetben reszponzív oldalakkal.

SEO optimalizálás

SEO barát honlapokat készítünk, figyelembe vesszük a technikai és a tartalmi SEO szempontokat és irányelveket. Úgy építjük fel az oldalakat, hogy a keresőmotorok és a felhasználók számára is értékesek legyenek.

Microsite fejlesztés

A microsite-ok kiegészítő elemei a vállalkozások elsődleges honlapjainak. Egyetlen konkrét témára, kampányra, almárkára vagy szolgáltatásra fókuszálnak. Egy microsite létrehozása jelentősen hozzájárulhat a márka meglévő online jelenlétéhez kiegészítő tartalmaival, linkjeivel, SEO stratégiájával.

Blog készítés

Olyan WordPress blogokat készítünk amelyek maximálisan támogatják a content marketing célokat. Olvashatóság, élmény, kereshetőség a legfontosabb ismérvei egy jó blognak. Ugyanakkor az is fontos, hogy működtetni is könnyű legyen, a lehető legegyszerűbben lehessen posztolni a legújabb bejegyzéseket.

Webshop

Woocommerce alapú webáruházakat készítünk, teljesen egyénre szabott webáruház modulokkal. Számviteli, szállítási és egyéb rendszerekkel való integrációval, Onsite SEO optimalizálással, folyamatos bővíthetőséggel.

Hogyan dolgozunk?

01

Igényfelmérés

Könnyen megválaszolható kérdéssor segítségével létrehozzuk a honlap specifikációt, melyben rögzítjük a honlappal kapcsolatban felmerülő igényeket, elvárásokat.

02

Előkészítés

Kialakítjuk a honlap struktúráját, felépítését, tartalmát, SEO pilléreit, konverziós útvonalait. Létrehozzuk minden egyes oldal vázát, struktúráját, bemutatjuk, hogy milyen elemekből épül fel. A jó előkészítés fél siker.

03

Webdesign

A webdesign tervezés során a márka arculatra építünk és azt gondoljuk tovább. Definiáljuk a UI Kit elemeket (fontokat, gombokat, ikonokat). Az előző fázisban elkészült drótvázak alapján elkészülnek a stílusoldalak.

04

Webfejlesztés

Teljes mértékben egyedi igényekre szabva fejlesztjük honlapjainkat, nyílt forráskódú WordPress cms-sel. Az első stílusoldal lefejlesztése után tesztlinken nyomon követhetővé válik a teljes fejlesztési folyamat.

05

Tesztelés

A lefejlesztett oldalakat teszteljük a különböző eszközökre és böngészőkre, hogy minden problémamentesen működjön. Ahol szükséges javítunk, korrigálunk.

06

Átadás

Amikor minden jóváhagyásra került, akkor élesítjük az oldalt. Igény szerint segítünk a hoszting cég kiválasztásában, ill. a későbbiekben a honlap supportjában is.

Miért érdemes velünk dolgozni?

  • Otthon vagyunk a webdesign,  WordPress webfejlesztés területén is
  • Erős márkaszemlélettel dolgozunk, így az általunk tervezett honlapok a márka egységes megjelenését erősítik
  • A legjobb megoldásokat proaktív módon szállítjuk
  • Erős SEO szemlélettel rendelkezünk
  • Folyamatosan figyeljük a trendeket, de tudatosan (nem feltétlenül) követjük őket
  • Határozottan és hatékonyan menedzseljük a projekteket, hogy a lehető legrövidebb átfutási idővel valósítsuk meg őket
  • Nem csak szép, hanem üzletileg is megtérülő WordPress honlapokat készítünk

Díjaink

KM blog

2020.07.22.

A jó webdesign tervezés 10 alapelve

A legtöbb potenciális vásárló, mielőtt döntést hoz, meglátogatja a márkák és vállalkozások mögött álló honlapokat…

2020.06.15.

Logók és színek – mit érdemes figyelembe venni a logók színválasztásakor?

Az alábbiakban összefoglaltuk mit üzennek a legfontosabb alapszínek, mikor és milyen márkák esetében érdemes használni őket.

2020.06.01.

A logók típusai – mikor, melyiket érdemes választani?

Gondoltad volna hogy a logóknak több csoportja is van? Bemutatjuk a logók 7 típusát, hogy el tudd dönteni a te márkádhoz melyik illik a legjobban.

Projektek

Összes honlapkészítés projekt →

HELLO, FEJLESZTENÉD A MÁRKÁD?

Írj nekünk