WordPress weboldal készítés

Nem csak szép, hanem üzletileg is megtérülő honlapokat készítünk

Km Wp

Legfontosabb tervezési szempontok

 • teljesítse a konverziós célokat
 • hozzájáruljon a márka jó hírnevéhez
 • a maximális felhasználói élményt nyújtson (gyorsan töltődjön be, könnyen áttekinthető legyen, praktikusan felépített)
 • minden eszközön és böngészőben optimálisan jelenjen meg (reszponzív)

Egy weboldal létrehozása átfogó, komplex tudás, rengeteg tapasztalat és folyamatos fejlődés szükséges. Ügynökségünk a honlapok készítése során grafikus tervező / UX, WordPress fejlesztő-programozó, online/content marketing és SEO szakemberekből álló csapattal dolgozik. A WordPress előnyei közül fontos megemlíteni a könnyen kezelhető admin felületet, az egyedi kialakítás szinte korlátlan lehetőségeit, valamint a SEO barát kialakítást.

Kreatív műhely weboldal készítés folyamat

Kesz1

ELŐKÉSZÍTÉS
 • igényfelmérés
 • üzleti célok meghatározása
 • best practice megoldások

Kesz2

STRUKTÚRA
 • tartalom hierarchia
 • oldaltérkép
 • navigáció

Kesz3

WEBDESIGN
 • vizuális koncepció
 • UI kit elemek
 • stílus oldalak

Kesz4

FEJLESZTÉS
 • WordPress CMS
 • tartalom menedzsment
 • SEO optimalizálás

Kesz5

ÁTADÁS
 • tesztelés
 • admin felület kezelése
 • weboldal élesítés

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Webdesign

UX szemlélettel dolgozunk, vagyis az üzleti célokat és a felhasználói igényeket tartjuk szem előtt a tervezés során. Könnyen átlátható, letisztult wordpress honlapokat tervezünk, melyek élményt nyújtanak.

WordPress honlapkészítés

Egyedi fejlesztésű, nyílt forráskódú WordPress honlapokat készítünk, ügyfélbarát admin kezelőfelülettel, személyre szabott megoldásokkal. Minden esetben reszponzív oldalakkal.

SEO optimalizálás

SEO barát honlapokat készítünk, figyelembe vesszük a technikai és a tartalmi SEO szempontokat és irányelveket. Úgy építjük fel az oldalakat, hogy a keresőmotorok és a felhasználók számára is értékesek legyenek.

Microsite fejlesztés

A microsite-ok kiegészítő elemei a vállalkozások elsődleges honlapjainak. Egyetlen konkrét témára, kampányra, almárkára vagy szolgáltatásra fókuszálnak. Egy microsite létrehozása jelentősen hozzájárulhat a márka meglévő online jelenlétéhez kiegészítő tartalmaival, linkjeivel, SEO stratégiájával.

Blog készítés

Olyan WordPress blogokat készítünk amelyek maximálisan támogatják a content marketing célokat. Olvashatóság, élmény, kereshetőség a legfontosabb ismérvei egy jó blognak. Ugyanakkor az is fontos, hogy működtetni is könnyű legyen, a lehető legegyszerűbben lehessen posztolni a legújabb bejegyzéseket.

Webshop

Woocommerce alapú webáruházakat készítünk, teljesen egyénre szabott webáruház modulokkal. Számviteli, szállítási és egyéb rendszerekkel való integrációval, Onsite SEO optimalizálással, folyamatos bővíthetőséggel.

Hogyan dolgozunk?

01

Igényfelmérés

Könnyen megválaszolható kérdéssor segítségével létrehozzuk a honlap specifikációt, melyben rögzítjük a honlappal kapcsolatban felmerülő igényeket, elvárásokat.

02

Előkészítés

Kialakítjuk a honlap struktúráját, felépítését, tartalmát, SEO pilléreit, konverziós útvonalait. Létrehozzuk minden egyes oldal vázát, struktúráját, bemutatjuk, hogy milyen elemekből épül fel. A jó előkészítés fél siker.

03

Webdesign

A webdesign tervezés során a márka arculatra építünk és azt gondoljuk tovább. Definiáljuk a UI Kit elemeket (fontokat, gombokat, ikonokat). Az előző fázisban elkészült drótvázak alapján elkészülnek a stílusoldalak.

04

Webfejlesztés

Teljes mértékben egyedi igényekre szabva fejlesztjük honlapjainkat, nyílt forráskódú WordPress cms-sel. Az első stílusoldal lefejlesztése után tesztlinken nyomon követhetővé válik a teljes fejlesztési folyamat.

05

Tesztelés

A lefejlesztett oldalakat teszteljük a különböző eszközökre és böngészőkre, hogy minden problémamentesen működjön. Ahol szükséges javítunk, korrigálunk.

06

Átadás

Amikor minden jóváhagyásra került, akkor élesítjük az oldalt. Igény szerint segítünk a hoszting cég kiválasztásában, ill. a későbbiekben a honlap supportjában is.


Miért érdemes
velünk
dolgozni?

 • Otthon vagyunk a webdesign,  WordPress webfejlesztés területén is
 • Erős márkaszemlélettel dolgozunk, így az általunk tervezett honlapok a márka egységes megjelenését erősítik
 • A legjobb megoldásokat proaktív módon szállítjuk
 • Erős SEO szemlélettel rendelkezünk
 • Folyamatosan figyeljük a trendeket, de tudatosan (nem feltétlenül) követjük őket
 • Határozottan és hatékonyan menedzseljük a projekteket, hogy a lehető legrövidebb átfutási idővel valósítsuk meg őket
 • Nem csak szép, hanem üzletileg is megtérülő WordPress honlapokat készítünk

Díjaink

Leggyakoribb kérdések

 • Mennyi idő alatt készül el egy WordPress honlap?

  A pontos igényfelmérést követően tudunk mondani egy várható tervezési és fejlesztési óraszámot. Ehhez még hozzájön természetesen az is, hogy épp milyen a leterheltségünk. Az alapvető szempontok az átfutási idő meghatározásakor, hogy hány oldalról van szó, milyen funkciókra van szükség, kellenek-e olyan egyedi megoldások, amelyek lefejlesztése időigényes. De befolyásolja a munkafolyamat hosszát, hogy milyen gyorsan kapunk visszajelzéseket, van-e rendelkezésre álló tartalom, van-e meglévő arculat, amikre lehet támaszkodni?

 • Miért WordPress?

  A WordPress jelenleg a weboldalak 43,3%-át működteti, és 43,3%-os részesedéssel rendelkezik a CMS-piacon. https://kinsta.com/blog/wordpress-statistics/

  Amellett, hogy a legszélesebb körben használt CMS, a WordPress a leggyorsabban növekvő is. Az online 10 millió weboldal közül naponta több mint 500 olyan weboldal épül, amelyet a WordPress működtet.

  A WordPressnek nemcsak nagy felhasználói, hanem fejlesztő közössége is van, ennek köszönhető, hogy a legdinamikusabban fejlődő platform. Bővebben a WordPress előnyeiről ebben a cikkben >>

 • Mi az a CMS?

  A CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer, ami lehetővé teszi a webhely üzemeltetők részére, hogy a honlap oldalait kezeljék, szerkesszék, töröljenek, vagy újakat adjanak hozzájuk. A CMS a honlap alapja, motorja, amire épül az adott honlap. A CMS használata nem igényel HTML programozói tudást, pont az a lényege, hogy átlag felhasználók, fejlesztői ismeretek nélkül is tudjanak honlapokat kezelni.

 • Mennyire biztonságos a WordPress?

  A WordPress évente 4-8 alkalommal frissül, ami gyakoribb, mint a legtöbb CMS esetében. A rendszeres frissítések folyamatosan növelik a WordPress webhelyek biztonságát, és biztosítják a legfrissebb verzió használatát.

 • Kapunk leírást az admin felület használatához?

  Minden honlapkészítési folyamat végén, egy admin leírást adunk át az ügyfeleinknek, aminek a segítségével könnyedén kiismerik magukat az admin felület funkciói és lehetőségei közt.

 • Milyen előnyei vannak az egyedi fejlesztésnek?

  Az egyedi fejlesztésű honlapok, ahogy a nevük is mutatja teljes mértékben az ügyfél, ill. márka igényeire vannak szabva. Másrészről viszont csak azokat a funkciókat, bővítményeket tartalmazzák, amelyekre tényleg szükség van, így a fölöslegesen felhelyezett funkciók nem lassítják az oldalt, mint egy előre legyártott sablon esetében. Ráadásul SEO szempontból is előnyösebb ha egyedi fejlesztést választunk, bár ez sablon típustól is függ. A sablonok használatánál arra is figyelni kell továbbá, hogy mikor lettek utoljára frissítve. Ha már régen nem nyúlt hozzájuk a fejlesztőjük, akkor gond lehet a telepítésükkel, használatukkal.

 • Supportot később tudnak-e vállalni?

  Természetesen, a legtöbb általunk fejlesztett honlap supportját is mi végezzük.

 • Mik azok a bővítmények?

  A bővítmények (plug-in-ok) lehetővé teszik egy adott honlap számára, az alap lehetőségeken túl, bizonyos funkciókat kapjanak. Ezek lehetnek ingyenesek vagy fizetősek, a funkcionalitástól és összetettségtől függően. Ilyen funkciók lehetnek pl. SEO bővítmények, spam szűrők, sebesség optimalizálók, biztonsági bővítmények, űrlapok, időpontfoglalók stb. A WordPress rendelkezik a legtöbb bővítménnyel.

 • Mennyiért dolgozunk? WordPress weboldal készítés áraink

  Miután teljes mértékben egyedi igényekre szabottan dolgozunk, így az áraink is ezekhez az igényekhez igazodnak. Az árainkat befolyásolja, hogy hány darab stílusoldallal, milyen bonyolult design-nal kell dolgoznunk, milyen funkciókat kell beépítenünk (pl. űrlapok, blog / hírek, időpontfoglalás, képgaléria, webshop modul, SEO optimalizálás stb.). Szükség van-e korábbi oldalról tartalom migrálásra, tört linkek cseréjére, stb. Egy gyors igényfelmérést követően tudunk pontos árajánlatot mondani. Honlap készítés áraink 250 000 Ft-tól indulnak.

Rólunk mondták

KM blog

2021.06.20.

WordPress weboldal készítés előnyei 7 pontban

Bár ma már szinte senkinek nem kell bemutatni, azonban felmerülhet a kérdés, miért is olyan népszerűek a WordPress honlapok. Ebben a bejegyzésben összeszedtük a legfontosabb érveket.

2020.07.22.

A jó webdesign tervezés 10 alapelve

A legtöbb potenciális vásárló, mielőtt döntést hoz, meglátogatja a márkák és vállalkozások mögött álló honlapokat…

Projektek

HELLO, FEJLESZTENÉD A MÁRKÁD?

Írj nekünk