Mikropakk brosúra

Mikropakk brosúra

A Mikropakk brosúra egy komplett arculattervezési projekt keretében készült. A céges kiadványok és brosúrák az üzleti életben a kommunikációs kézfogások. Sokszor első benyomásként találkozik a partner a vállalkozásunkkal, mindezt a kiadványainkon keresztül. Ideje volt, hogy az új arculatot a cégbemutatkozó kiadvány is felöltse. A májustól augusztusig tartó kiadványszerkesztési munkálatok ideje alatt többször közösen átdolgoztuk a szöveget, új képek kerültek be a minimalista és elegáns kiadvány lapjaiba. A modern designt nem csak a fekete lapok, de a fényes, dinamikát adó színes fotók kontrasztja is kiemelte.  Töltsd le a kiadványt a Mikropakk új weboldaláról!


Euroskill partner brosúra

Kiadványtervezés: EuroSkills brossúra

A EuroSkills számára trevezett kiadvány a 2018-as budapesti Euroskills verseny beharangozó anyagai között szerepelt. Örömünkre szolgált a kiadvány tervezése, mert valóban törődünk a szakemberek új generációjával. Ezúttal a partner brosúrája frissítése volt a feladatunk a már meglévő arculatnak megfelelően. A kiadvány azért is fontos, mivel a szponzorok a kiadványban szereplő információk alapján is hozhatnak döntést. A korábban létrehozott elrendezést és layoutot használtuk. Drukkoljunk együtt a magyar csapatnak Abu Dhabiban a 2017-es WorldSkills versenyen!Fővárosi Vízművek image kiadvány

Kiadványtervezés: Fővárosi Vízművek image kiadvány

2013 óta vagyunk kapcsolatban a Fővárosi Vízművekkel és ez idő alatt számos kommunikációs anyagot (offline-online) készítettünk számukra. Az image kiadvány is jól mutatja nemcsak a mi tervezői minőségünket, hanem az ő igényességüket is, hiszen egy ilyen munka mindenképpen egy jól működő kétoldalú kapcsolat eredményeként tud csak megszületni. Azon megbízóink közé tartoznak, akik lelkesedésükkel, szakmai hozzáértésükkel maximálisan tudják inspirálni munkánkat.  


Térváz Kft. image kiadvány

Kiadványtervezés: Térváz Kft. image kiadvány

A Térváz Kft. arculatváltását követően 2016-ban megbízást kaptunk a cég bemutatkozó kiadványának elkészítésére. A vállalat kiállítások és ügyfelekkel való tárgyalások alkalmával a bemutatkozó kiadvánnnyal kívánta maradandóvá tenni a találkozást. A megoldás egyszerű, hatékony és praktikus csomagként született meg. A megbízás szerint elkészült az arculathoz illeszkedő, impozáns fényképekkel illusztrált kétnyelvű kiadványt egy kreatív megoldással egészítettük ki. A kiadvány egy elegáns dobozba került, mely mellé további kihajtható, referencia lapok kerülhetnek be. A Térváz Kft. csarnoképítési, raktár és ipari épület építése projektjei között sok eltérő található, így a vállalat vezetői maguk állíthatják össze leendő ügyfeleik számára azokat a projekt referenciákat melyek a bemutatkozó […]


Jankovits brosúra

Kiadványtervezés: Jankovits E. image kiadvány

A Jankovits Hidraulika Kft. 1992-es megalakulása óta jelentős szerepet tölt be a hazai gépgyártás, ipari automatizálás, hidraulikus tápegységek és munkahengerek tervezése és gyártása, villamos vezérlések kialakítása, gépi forgácsolás és PLC programozás területén. Az image kiadványtervezést a teljes arculatváltás (új név, új szlogen, új kommunikációs arculat, új honlap) előzte meg. A Jankovits Engineering 2020-ra 2,2 Mrd forgalmat tervez. A cég 2017-ben 700 millió forint értékű beruházást indított. Ügynökségünkkel immáron 4 éve tart az együttműködés.


Baumit kiadványok

Baumit kiadványtervezés

Csaknem nyolc éven keresztül dolgoztunk a Baumit vállalatnak, amely Európában 30 országban van jelen és a legismertebb építőipari márkák közé tartozik. Mi elsősorban a Baumit Magyarországnak terveztünk kiadványokat és gyártottunk kommunikációs anyagokat, menedzseltünk promóciós kampányokat, de dolgoztunk az osztrák és svájci piacra is. A Baumit igen széles termékportfólióval rendelkezik, tehát az elején sokat kellett tanulnunk a termékekről, a minőségről – magáról az építőipari szegmens működésérről. A Baumit projektekben sokat segített hogy korábban a Zalakerámia márkán dolgoztunk, 2007-2011 között terveztük kiadványait, promóciós anyagait.