Rádbízom arculattervezés

csomagolas_tervezes

Globalizált világunkban egyre üdítőbb színfoltok a kistermelői termékek, a valódi földet, napfényt látott alapanyagokból készített élelmiszerek. Ilyen a Rádbízom szőlőlekvár is, ami egy igazi kézműves finomság, a Balatonlelle melletti Rádpusztáról. A tulajdonosoknak hála a kreatív szőlő felhasználáshoz kreatív design is társulhatott, így jött létre a Rádbízom márka.


Fiastyúk Udvarház

Fiastyúk Udvarház csomagolástervezés lekvár

A Fiastyúk udvarház azokat szólítja meg, akik szeretik a nyugalmat, a vidéki-farm hangulatot. A Székesfehérvártól nem messze található étterem a kellemesen dombos, lankás környezetével, remek lehetőség a bringázás, kirándulás szerelmeseinek a feltöltődésre. Étterme a hagyományos konyha kedvelőinek remek választás, hiszen minőségi alapanyagokból, helyben termelt hozzávalókból, mindig az idénynek megfelelő menüválasztékkal várja vendégeit. A logó kialakításánál fontos szempont volt, hogy visszaadja a vidéki patinás hangulatot, ugyanakkor továbbvihető legyen a különböző helyben készült termékek címkézésére is.


Virághegyi Pincészet arculat

Arculattervezés: a Virághegyi Pincészet boroscímkéi

Több éve gondozzuk a szekszárdi Virághegyi bor – Németh család pincészete – boroscímkéit, amely izgalmas tervezői feladat, hogy szépet és egyedit alkossunk összehangolva a portfólió megjelenésével. A pincészet 2000. óta van jelen a magyar borok világában és családi alapokon nyugszik, nagypapától a gyerekekig, mindenki a bor szolgálatában áll. A borfeldolgozás egy része saválló tartályokban történik, de a pincészethez tartozik a Bezerédj család történelmi pincéje is, ahol fahordós érlelés történik. A pince eredetileg 1842-ben épült, amelyet 2006-2007-ban újítottak fel. Szőlőültetvényeik területe megközelíti a 20 ha-t, melyből 15 ha új telepítés. Tőkéiken kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon, chardonnay és zöldveltelini fürtöket érlelnek a […]